Grand Theft Auto IV
3 participan?i
Pagina 1 din 1
Grand Theft Auto IV
Aici ve-ti posta parerile voastre despre ultimul gta,da ultimul gta cei de la Rockstar games au spus ca GTA San Andreas va fi ultimul din serie dar se pare ca nu este . aici sunt trailerele:
O da si o analiza a unui trailer :
Sa speram ca va fi ca in trailer . Pentru Playstation 3 mie nu mi se pare o grafica prea buna dar mai bine asa , o grafica mai slaba pentru calculatoarele mai slabe.
gigabit942007- Mesaje : 13
Data de inscriere : 29/03/2008
Re: Grand Theft Auto IV
La prima vedere e super tare jocul. E cel mai fain Gta s-au inspirat din Total Overdose se vede (cel putin asa cred) dar cred ca va face fata.
j3ry- Moderator
Data de inscriere : 26/03/2008
da gta si total overdose se aseamana
si unele masini sunt ca in sa dar in gta sa se misca mai bine
si unele masini sunt ca in sa dar in gta sa se misca mai bine
Am vazut niste filmulete pe youtube din ce am vazut eu e naspa faptul ca nu sunt avioane dar sunt elicoptere si NU AI PARASUTA!!!!!(asa cred;sau nu a descoperit nimeni ptr ca nu a aparut decat de 5 zile)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dar totul este ffffffoarte real:poti trage in cauciucuri iar in cele din urma vei ramane fara sau va exploda.Te vor avertiza sa opresti te vor urmari vor trage in tine vor avertiza ceilalti soferi sa se dea la din drum iti vor bloca drumul dac masina ta este mai grea cealalta masina busita(daca este mai usoara) va fi impinsa sau va zbura daca lovesti semafoarele se vor desprinde de la baza nu se vor face faramite ca in SA daca lovesti partea de sus a semaforului cu palele elicopterului acestea vor zbura in directia in care se roteste elicea … in traducere suuuuuper
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dar totul este ffffffoarte real:poti trage in cauciucuri iar in cele din urma vei ramane fara sau va exploda.Te vor avertiza sa opresti te vor urmari vor trage in tine vor avertiza ceilalti soferi sa se dea la din drum iti vor bloca drumul dac masina ta este mai grea cealalta masina busita(daca este mai usoara) va fi impinsa sau va zbura daca lovesti semafoarele se vor desprinde de la baza nu se vor face faramite ca in SA daca lovesti partea de sus a semaforului cu palele elicopterului acestea vor zbura in directia in care se roteste elicea … in traducere suuuuuper
astept parerile voastre despre GTA IV si poate are cineva consola si la cumparat si poate ne zice si noua cum e
Exista niste avonuri cum ca GTA IV ar aparea prin octombrie anul acesta.Cam mult de asteptat pentru utilizatorii de PC .Pana atunci nu putem decat sa ne 'inarmam' cat mai bine posibil.
SA SPERAM CA ESTE DOAR UN ZVON si speram ca va aparea inaite de vacanta de vara asa intre 1-17 iunie
sai tinem pumnii si degetele incrucisate sa apara si pe PC ca toata vacanta sa ne jucam GTA IV(ma adresez fanilor seriei)
Din cate stiu in ultimii 2-3 ani Rockstargames a inceput sa se retraga incet in domeniul PC.NASPA.Din seria GTA pe PC nu au aparut Story-urile
ci doar pe console.Pe mine nu ma intereseaza daca nu mai scot nici un joc pe PC dupa GTA IV pot sa fac ce vor dupa aceea numai sa scoata GTA IV pe PC si punct.
Exista niste avonuri cum ca GTA IV ar aparea prin octombrie anul acesta.Cam mult de asteptat pentru utilizatorii de PC .Pana atunci nu putem decat sa ne 'inarmam' cat mai bine posibil.
SA SPERAM CA ESTE DOAR UN ZVON si speram ca va aparea inaite de vacanta de vara asa intre 1-17 iunie
sai tinem pumnii si degetele incrucisate sa apara si pe PC ca toata vacanta sa ne jucam GTA IV(ma adresez fanilor seriei)
Din cate stiu in ultimii 2-3 ani Rockstargames a inceput sa se retraga incet in domeniul PC.NASPA.Din seria GTA pe PC nu au aparut Story-urile
ci doar pe console.Pe mine nu ma intereseaza daca nu mai scot nici un joc pe PC dupa GTA IV pot sa fac ce vor dupa aceea numai sa scoata GTA IV pe PC si punct.
AM AUZIT CA A APARUT PE PC....bineinteles cred ca sunt doar niste zvonuri ... am vazut e foarte fain jocul ... nu stiu dar sper ca zvonurile sa fie adevarate...
j3ry- Moderator
Data de inscriere : 26/03/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|